Alla inlägg den 5 augusti 2015

Av Åkerlind - 5 augusti 2015 21:16


  

Kärleken är ju bra vacker! Får man dessutom vara med när två underbara vill dela sin kärlek resten av livet och fira detta genom att festa hela natten med nära och kära, kan man väl inte vara annat än nöjd att få vara med?! Tack för en fantastisk kväll i kärlekens ära i lördags fina svägerska och svåger 



Hoppas mitt eget bröllop någon gång lever upp till de två jag har fått uppleva den här sommaren....när det nu kan tänkas bli av! 

Väldigt lugn och stillsam söndag följde upp festligheterna, OOOPS!

Men sen dags att varva upp igen! 4 barn och 4 vuxna tog sig på Ålandskryssning och hade det underbart i det fina vädret! Lyckades hålla alla barn (och vuxna) sams och nöjda och glada, riktig bedrift i vissa lägen annars =)

Man hinner mkt på 22 timmar.. Äta, dansa, sjunga karaoke, bada, leka i lekland, VINNA musikquizz! M m m m

Vi fokuserade på att ha koll på barnen hela tiden, inte mormor och hennes väska....morr! alla barn var med hela tiden, men mormor och den där j-kla väskan försvann redan i Västerås och fick komma i efterhand till Birka terminalen :-/. Nu har vi ju varit med om det...då kanske vi inte behöver göra om det NÅGONSIN IGEN!

Avslutningsvis är det väl bara att konstatera det befarade: jag är äldre än när jag festade rejält sist.... (Vilket grovt räknat troligen var dryga 4 år sen).

Resultatet av många härliga timmar på dansgolvet i lördags: sjukgymnast + neonrosa tejpning på sjukt stel höft.... Illa!! 

Ovido - Quiz & Flashcards