Alla inlägg den 11 augusti 2015

Av Åkerlind - 11 augusti 2015 22:57

Nu idag har det varit inskolning på "stora dagiset" för Emma och det har gått så bra så! Två timmar ungefär var jag med och de hann på den tiden: leka inne, städa, ha fruktstund, och leka ute. Emma var jätteduktig och fann sig snabbt :). Kändes tryggt att lämna över henne till pedagogerna med hennes nya kompisar.
Mkt kan man säga om henne men blyg har hon då aldrig varit mitt lilla hjärta! <3
Ska bli kul att se hur hon växer nu när hon går med de större barnen...

Av Åkerlind - 11 augusti 2015 22:53

Det är allt bra skönt att komma iväg ibland..ut på landet eller liknande. Bara bort från allt som man ser varje dag... Så det gjorde vi nu i helgen! Har man dessutom införskaffat sig en husvagn så lär man ju för sjutton använda den också, så den hakades på i torsdags och sen drog vi, till Kopparberg ?
Jättevacker väg bitvis, genom Kloten bl.a och sen kom vi fram till en ännu finare miljö. H:s pappa och farbrors stuga låg precis invid vattnet, sådär idylliskt som man bara kan tänka sig, med flera små stugor på tomten (såklart röda med vita knutar). Bara man klev ur bilen fick man ett lugn i hela kroppen, precis som det ska va'! Att man kände sig så grymt upp-passad och välkomnad gjorde ju inte saken värre, riktigt härliga dagar blev det faktiskt!
Blev dock bara en snabbvisit där, från torsdag kväll till lördag förmiddag, men vi hann grilla, vandra, basta (med utsikt över vattnet), spela sällskapsspel och snacka skit! Emma hann "snurfa" och leka och sysselsätta alla både vuxna och barn :)

Efter det känns det mest som att vi har åkt tunt till höger och vänster och träffat folk resterande del av helgen, mkt trevligt!

Ett spontanbesök av Emmas dagiskompis W o c/o hanns också med och de små blöjbebisarna N och E var på ett riktigt äventyr i det nyklippta gräset på tomten här hemma. Så söta! Ska bli så kul att se vad det blir av dem <3

Ovido - Quiz & Flashcards